Blackseedmore

Sainfoin witte honing

Zeldzame en Premium honing met delicate smaak en intens bloemig aroma vaak vergeleken met de smaak van rozenwater. Sainfoin Witte honing wordt vaak beschouwd als een van de zeldzaamste gastronomische honingrassen ter wereld

18.5370.85 Inclusief BTW

Snelste levering

Vandaag besteld is morgen in huis!

Hoogste kwaliteit

Wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit producten.

Altijd advies

Wij zijn er om u zo goed mogelijk te adviseren.

Garantie

Niet tevreden dan krijgt u uw geld terug.

Sainfoin witte honing

Sainfoin Witte Honing

Zeldzame en Premium honing met delicate smaak en intens bloemig aroma vaak vergeleken met de smaak van rozenwater. Sainfoin Witte honing wordt vaak beschouwd als een van de zeldzaamste gastronomische honingrassen ter wereld en wordt door veel imkers als superieur beschouwd aan andere soorten honing. Sainfoin Witte honing heeft een witte, romige vorm met zeer fijn gedispergeerde kristallen.

FIJNSTE KWALITEIT WITTE HONING: wij geloven in hoge normen en we prijzen onszelf in de kwaliteit van onze honing. Onze bijen worden beheerd volgens de hoogste normen zonder het gebruik van suikervoeding. Sainfoin Witte honing wordt geoogst uit de enkele bloemenbron de Sainfoin-bloem, ook bekend als Esparcet of Heilige hagel.

GEZONDE TOEVOEGING AAN UW DIEET: Sainfoin Witte honing is een geweldige natuurlijke energiebron die u een onmiddellijke energieboost kan geven en die energie voor langzame afgifte kan leveren om uw lichaam langer van brandstof te voorzien. Sainfoin Witte Honing is een krachtige antioxidant, goed voor de vruchtbaarheid en kan worden gebruikt om spijsverteringsproblemen te behandelen. Witte honing is rijk aan voedingsstoffen zoals vitamines, enzymen en mineralen.

VEELZIJDIG GEZOND SUPERFOOD: Sainfoin Witte Honing is perfect voor koken, bakken van gezonde tussendoortjes, smoothies, pap of met yoghurt. Sainfoin Witte honing voedt de huid en kan worden gebruikt als reiniger of masker. Witte Honing is ook geschikt voor haarmaskers; het maakt je haar minder pluizig en extra geconditioneerd.
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik u helpen?